Vorige | Volgende

Dobbeweg 1 2254AG Voorschoten

Huurprijs € 130 per m/jaar excl btw

Bewaar object

Omschrijving

Op dit moment zijn er ruimtes tot 200m2 beschikbaar maar ook kleinere oppervlakte van ca 45m2.

Dobbepoort' is een compleet gerenoveerd vrijstaand kantoorgebouw waarin meerdere ondernemingen zijn gevestigd. Gelegen op een zr goede zichtlocatie met vrij uitzicht over de landerijen wassenaar Voorschoten, aan de voorzijde van een kleinschalig bedrijventerrein 'Dobbewijk'.

Binnen het Dobbepoort gebouw zijn nog enkele, onder architectuur gerealiseerde, kantoorruimtes te huur van verschillende afmetingen op de begane grond (45 / 75 of 200m2).
Er kan gebruik gemaakt worden van verschillende gemeenschappelijke ruimtes zoals het stijlvolle entree met ruime ontvangstruimte, centrale vergaderruimte, klassiek-modern ingerichte lunchlocatie, toiletgroepen en doucheruimte. Optioneel aangeboden zijn inpandig afsluitbare opslagruimten op kelderniveau, welke inpandig of via de expeditie ingang bereikbaar zijn middels een personen-/goederenlift.

Onder architectuur
De indelingen van de kantoorruimtes is, in samenwerking met architecten, naar een eigentijds ontwerp voor een optimale benutting door meerdere ondernemingen als uitgangspunt.
Bereikbaarheid

De bereikbaarheid is optimaal met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein, gelegen langs de doorgaande weg Voorschoten Wassenaar. Nabij de rijksweg A44, Den Haag Leiden Amsterdam. Op enkele minuten loopafstand van het NS Station en bushaltes, alsmede het centrum van Voorschoten.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Functies
kantoorruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Bouwjaar
1980
In aanbouw
nee

Financieel

Servicekosten
35
Conditie servicekosten
per vierkante meter per jaar
BTW servicekosten
ja

Energie

Index
1
Klasse
A

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
600 m²
Kantoorruimte units vanaf
45
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Dobbeweg 1 2254AG Voorschoten

naar Dobbeweg 1 2254AG Voorschoten
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object